Бившият треньор на Локомотив Пловдив Димитър Димитров - Херо разказа доста интересни

...
Бившият треньор на Локомотив Пловдив Димитър Димитров - Херо разказа доста интересни
Коментари Харесай

Херо откровен: Излъгах Жоро Илиев, за да ме пусне от Локо

Бившият треньор на Локомотив Пловдив Димитър Димитров - Херо описа много забавни неща от работата си с починалия футболен необут Георги Илиев. Бургаският експерт беше зависещ на предприемача по време на взаимната им работа във Велбъжд (Кюстендил) и Локомотив Пловдив.

" Когато Жоро Илиев не се разбра нещо с управата на Кюстендил, първо реши да мести тима във Варна. Ходих с Божил Колев на " Тича ", гледах базите, където ще играем и упражняваме, само че един ден ми звънна и сподели: Няма да е във Варна, а в Пловдив ", спомни си Херо в изявление за " Код Спорт ".

" Ставаше дума първо за Ботев Пловдив и чак третият вид пред него беше Локомотив Пловдив. Никога няма да не помни първата подготовка с Локомотив. Уникално посрещане на стадион " 9 септември ". 8 000 или 10 000 индивида пристигнаха да ни гледат. Аз свирех, само че нищо не се чуваше. То бяха единствено песни, някаква латиноамериканска конюнктура, нещо ужасно. Много добре си припомням този миг ", добави някогашният ментор на черно-белите.

Ето какво още сподели Херо за връзките си с Георги Илиев:

Сигурно доста майки е почернил, не знам... Но той беше един от най-хубавите президенти, с които съм работил. Никога не ми е създавал проблеми.

Помагал ми е във всяко едно отношение. 

Никога не ме е питал за какво един играе, а не различен. Защо сме изгубили даден мач.

Излъгах го благородно, когато му споделих, че в случай че не ме пусне да се прибера в Бургас, ще се разведа с жена ми.

Една вечер в един бар в Кюстендил той ми взе уиски и сподели: Пий, на мен не се отхвърля! Чудех се какво да направя и взех чашата и в тъмното я излях под масата. Оказа се обаче, че съм му намокрил панталоните. Колега, по този начин няма да се разберем, сподели ми тогава Жоро Илиев.

Цялото видео можете да гледате  
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР